Autoværksted

Når du kommer på vores autoværksted, får du en god behandling og råd og vejledning i vedligeholdelse, der sikrer, at din bil holder så længe som muligt.

Du kan betragte Moseby smedie som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at du får mest muligt ud af dine penge, og at du ved hvad der er at vide om vedligeholdelse.

Det er vores udsagte ambition, at det skal kunne betale sig at samarbejde med os, og derfor er vi villige til at tilbyde arbejde udført i højt kvalitetsniveau til fordelagtige priser.

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker en god behandling, fordelagtige priser, ekspert vejledning hos et og samme autoværksted.

Vi servicerer alle bilmærker med eftersyn, reparationer og montering af ekstraudstyr. Vi klargører din bil til periodisk eftersyn og leverer altid en grundig rådgivning i, hvad der tjener din bil bedst - uanset bilmærke.

Vores dygtige automekaniker har både erfaringen til at tage sig kærligt af gamle såvel nyere modeller. 

Vi har desuden altid et godt tilbud på dæk og batterier - spørg os, og hør hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os og hør mere om vores autoværksted

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker et højt kvalitetsniveau til fordelagtige priser, samt råd og vejledning til at holde dit køretøj godt kørende. Med vores store erfaring, samt viljen og evnerne til at gøre det ekstra der skal til, betragter vi os selv som eksperter.

Med mange tilfredse kunder fra blandt andet Horbelev, Falster og Stubbekøbing​oplever vi henvendelser langvejs fra, båret op af vores gode navn og rygte.

Fang os på telefon 54 44 40 07 eller skriv til os på info@moseby-smedie.dk

Vi ser frem til at gøre et stykke godt arbejde for dig også​​

Moseby Smedie & VVS

Hesnæsvej 33, 4871 Horbelev

Spørgsmål til vores ydelser?

Telefon: 54 44 40 07

E-mail: info@moseby-smedie.dk

OBS:

Når du sender en mail til os for et tilbud, så husk at skrive i hvilke postnummer du bor i.