Nyt bad udformet efter alle dine ønsker

Vi skaber dit drømmebadeværelse fra bunden

Er du i gang med et nybyggeriprojekt, har du fået ekstra plads med en tilbygning, eller skal du af en anden årsag havet lavet et helt nyt bad fra bunden? Så hjælper vi dig gerne! Hos Moseby Smedie & VVS finder du nemlig en gruppe erfarne, autoriserede VVS-installatører, og vi kan derfor tage hånd om alt VVS-arbejde i forbindelse med etableringen af nye badeværelser.

Med et nyt bad, lavet med vores hjælp, vil du opleve, at mulighederne er mange for selv at designe og udforme, hvordan rummet skal indrettes, og hvilke praktisk funktioner det har. Det kan vi blandt andet være behjælpelige med, hvis du skal have lavet et nyt bad i Stubbekøbing, Nykøbing Falster, Nørre Alslev eller et andet sted her i området.

Når design og funktion hænger perfekt sammen

Med vores ekspertise inden for VVS-installationer sikrer vi, at dit nye badeværelse ikke kun opfylder dine funktionelle behov, men også tilføjer en ekstra æstetisk værdi til dit hjem. 

Vi forstår, hvordan man med elegante og moderne VVS-installationer kan skabe et badeværelse, der er lækkert både at benytte sig af og at se på.

Vores tilgang til badeværelsesrenovering og etablering kan tilpasses mange forskellige behov og derfor skræddersyes efter dine præferencer og dit budget. Vi arbejder gerne med VVS-arbejde på nye badeværelser i forbindelse med større byggeprojekter, herunder nybyggeri eller totalrenovering, hvor vi i samarbejde med øvrige håndværkere kan tilbyde et komplet resultat.

Kontakt os gerne og få et tilbud på nyt bad

Prisen på at få lavet et nyt bad afhængig i høj grad af, hvilke konkrete ønsker du har i forhold til udformning, materialevalg, størrelse og lignende. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud med en pris på præcist det badeværelse, du drømmer om.

Moseby Smedie & VVS

Hesnæsvej 33, 4871 Horbelev

Spørgsmål til vores ydelser?

Telefon: 54 44 40 07

E-mail: info@moseby-smedie.dk

OBS:

Når du sender en mail til os for et tilbud, så husk at skrive i hvilke postnummer du bor i.