Autoriseret VVS-arbejde​ udføres

​Vi har kompetencerne og erfaringen til at klare det hele

​VVS-arbejde hører ofte til blandt det mest komplicerede arbejde i huset. Derfor kræver lovgivningen, at langt hovedparten af arbejdet med vvs-installationerne udføres af en autoriseret VVS-installatør. 

Hos Moseby Smedie & VVS finder du et VVS-firma, der har autorisationen, kompetencerne og erfaringen til at klare både stort og småt omkring vand, varme og sanitet.

Vi sender derfor gerne en VVS-installatør ud for at hjælpe dig, uanset hvilken opgave du står med. Vi betjener private husejere såvel som erhvervskunder med VVS-arbejde i et større område, herunder i byer som Stubbekøbing, Nørre Alslev, Nykøbing Falster og omegn. Skal vi også hjælpe dig?

Vi tager hånd om alt VVS-arbejde

Med vores hold af dygtige VVS-mænd er der ikke den form for VVS-arbejde, vi ikke kan klare for dig. Hvad enten det handler om udskiftning af rør, service på varmeanlæg, renovering af badeværelse, reparation af vandværker, installation af centralvarme/fjernvarme eller en anden form for VVS-service, så leverer vi altid en indsats, der er professionel til fingerspidserne. Vi tilbyder desuden også eftersyn af oliefyr med en OR test.

Vi tager hånd om nye VVS-installationer såvel som reparation og service af eksisterende VVS-arbejde, og du kan således trygt overlade din opgave til os. 

Med 30 års brancheerfaring har vi efterhånden prøvet det meste inden for VVS-arbejde, og du vil derfor aldrig opleve problemer og udfordringer, når du lader os varetage din opgave.

Ring til os i dag for et godt
​og uforpligtende tilbud

Hvis du vil høre mere om vores VVS-arbejde, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud på din konkrete opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi kan altid fanges på telefon 54 44 40 07 eller så vores mail info@moseby-smedie.dk.​

Moseby Smedie & VVS

Hesnæsvej 33, 4871 Horbelev

Spørgsmål til vores ydelser?

Telefon: 54 44 40 07

E-mail: info@moseby-smedie.dk

OBS:

Når du sender en mail til os for et tilbud, så husk at skrive i hvilke postnummer du bor i.