En luft-til-vand-varmepumpe ​er en billig varmeløsning

Overvejer du at få en luft-til-vand-varmepumpe? 

Hos Moseby Smedie & VVS har vi stor ekspertise med varmepumper. Det er en miljøvenlig og prisbesparende varmeløsning i forhold til traditionelle varmekilder såsom oliefyr eller naturgas.

Vi tilbyder både montering af varmepumpe og service på varmepumpe. Vi har erhvervs- og privatkunder i blandt andet Stubbekøbing, Nykøbing Falster og Nørre Alslev samt mange andre steder.

Omdanner udvendig varmeenergi til indvendig energi

Luft til vand-varmepumpen virker ved at omdanne varmeenergi, som er i udeluften, til både rumvarme og varmt brugsvand. Pumpen bliver forbundet med centralvarmesystemet ligesom for eksempel et olie- eller gasfyr, hvor den leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi.

Dermed er den mere økonomisk end oliefyr, naturgas og fjernvarme. Den reducerer med andre ord din varmeregning på kort og lang sigt

Vi er et autoriseret VVS-firma med 30 års erfaring. Vi er aldrig længere væk end et telefonopkald, hvis du får problemer, og vi kommer altid hurtigt frem.​

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser for installation af varmepumpe afhænger af dit valg af pumpe. En luft-til-vand-varmepumpe er den mest enkle at installere, da den normalt ikke forbindes med brugsvandet. En jordvarmepumpe er dermed mere omfattende, fordi der skal lægges jordvarmeslanger i haven. Dog en jordvarmepumpe billig i drift.

Hvad koster luft-til-vand-varmepumpe?

luft-til-vand-varmepumper er billigere i investeringsomkostninger end jordvarme. Dertil kommer, at de ikke er afhængige af størrelsen på grunden, og at haven heller ikke skal graves op. Prisen for en pumpe afhænger naturligvis af den ønskede model.

Kontakt os gerne for at få en snak om mulighederne. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en luft til vand-varmepumpe. Du kan ringe på telefon 54 44 40 07 for at høre mere, eller du kan skrive til e-mail info@moseby-smedie.dk.

Moseby Smedie & VVS

Hesnæsvej 33, 4871 Horbelev

Spørgsmål til vores ydelser?

Telefon: 54 44 40 07

E-mail: info@moseby-smedie.dk

OBS:

Når du sender en mail til os for et tilbud, så husk at skrive i hvilke postnummer du bor i.